Yritys

Moxley Oy - Lähellä asiakkaita ja asukkaita

Moxley Oy on perustettu toiminimellä vuonna 1985 ja perustettu Oy:ksi 1988.

Keskitymme hoitamaan Vantaan ja Helsingin kaupunkien alueella sijaitsevia talo- ja kiinteistöyhtiöitä, jotka sijaitsevat oman toimipaikkamme lähistöllä. Näin pystymme tarjoamaan nopeaa ja alueen tuntevaa palvelua asiakkaillemme.

Moxley on PHM partneri - osa PHM Groupia. PHM Group on pohjoismainen kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yhtiöistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison pohjoismaisen. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

Palvelujemme perusta on motivoitunut henkilöstö

Toimintamme perusta on osaava, hyvät sosiaaliset taidot omaava, luotettava ja motivoinut henkilöstö, joka osaa ottaa taloyhtöiden asukkaat toiminnassaan huomioon.

Laatu syntyy osaavasta tekemisestä

Meillä laatukäsikirjana ovat tehdyt sopimukset, joita noudatetaan ja joiden mukaan asiakkaita palvellaan. Sovitut asiat tehdään ajallaan ja vähintään sovitussa laatutasossa, asiakkaiden toiveita kunnioittaen. Käytössämme on monipuolinen ja nykyaikainen kalusto.

Toimintamme perustuu luottamukseen

Osakkaiden, asukkaiden ja isännöitsijöiden luottamus yritykseemme on syntynyt päivittäisen työteon kautta saadusta hyvästä maineesta.

Jätä pika­yhteydenotto

 

Luotettava kumppani kiinteistöhuoltoon ja kunnossapitoon

Ota yhteyttä, kun etsit palvelukykyistä huoltoyhtiötä.

Ota yhteyttä »