Paikallisesti, luotettavasti ja ympäristöystävällisesti

Etusivu » Palvelut » Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuolto pääkaupunkiseudulla

Moxley kiinteistöhuolto hoitaa tehokkaasti ja asiakaslähtöisesti kiinteistöjen sekä piha-alueiden kunnossapidon. Meillä on kokemusta erikokoisten taloyhtiöiden, liike- ja teollisuuskiinteistöjenkin hoidosta. Palveluillamme on pyrkimys turvata viihtyisä ja turvallinen asuminen.

Kiinteistöhoidon tehtäviä ovat mm. kiinteistön tekninen- ja yleishuolto, liputukset, ovenavauspalvelu, 24/7 päivystys, nurmikon leikkuu, lumityöt ja hiekanpoisto. Meidän kauttamme hoituu myös mm. sadevesikaivojen tyhjennykset sekä erilaiset pienkorjaus/remonttityöt.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta ja yksilöllistä palvelua. Tämän vuoksi luomme aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta kiinteistölle yksilöllisen huolto-ohjelman. Huolto-ohjelmaan kirjatut tehtävät, ja kaikki kiinteistöä koskevat huoltotyöt kirjaamme käytössä olevaan digitaaliseen järjestelmäämme. Asiakkaana on mahdollisuus päästä seuraamaan huoltotyökirjauksia käytössä olevan Extranet Portti järjestelmän kautta.

Ammattitaitoinen henkilöstömme on aina lähellä ja tavoitettavissa tarvittaessa myös kellon ympäri 24/7 toimivan päivystyksen vuoksi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot