Paikallista ja laadukasta palvelua

Etusivu » Palvelut » Remontointi

Remontointipalvelut pääkaupunkiseudulla

Huolehdimme taloyhtiöiden kiinteistönhuollon lisäksi asiakkaidemme pienistä ja suurista remontti- ja kunnossapitotarpeista. Teemme niin saunaremontit, kylpyhuoneremontit kuin esimerkiksi yksittäiset metalli- ja puutyötkin.

Vahvan verkostomme avulla pystymme tarjoamaan teille ratkaisut saman katon alta avaimet käteen -palveluna sähkötöistä putkitöihin ja kaikkeen siltä väliltä.

Soita ja kerro, miten voimme palvella sinua tänään.

Kunnossapitopalveluitamme:

  • Sisäremontit ja pintaremontit
  • Saunaosastoremontit
  • Kylpyhuoneremontit
  • Metalli- ja puutyöt
  • Muut taloyhtiöiden kunnostustyöt

Saunaremontit pääkaupunkiseudulla

Kaipaako taloyhtiön saunaosasto uusimista? Vai etsitkö tekijää kodin sauna- ja märkätilojen remonttiin? Moxley Oy remontoi laajalla osaamisella koko pääkaupunkiseudun alueella.

Tekemämme saunaremontit sisältävät kaiken laatoituksista panelointiin, valaistukseen ja lauteisiin. Vahvan yhteistyökumppaniverkostomme avulla hoituvat niin putki- kuin sähkötyötkin luotettavasti. Panosta saunaosastoon ja nosta asumisen arvoa ja viihtyisyyttä!

Teemme kaikki saunaremontit VTT-sertifioidulla osaamisella.

Kylpyhuoneremontit pääkaupunkiseudulla

Olisiko aika uusia kodin tai taloyhtiön märkätilat? Kylpyhuone kannattaa remontoida aika-ajoin, jotta asumisviihtyvyys ja asunnon arvo pysyvät hyvinä. Teemme kylpyhuoneremontteja erityisesti taloyhtiöille, mutta mahdollisuuksien mukaan myös yksityisille asiakkaille koko pääkaupunkiseudun alueella.

Remonttimme sisältävät kaiken laatoituksista uusien kalusteiden asennukseen. Yhteistyökumppaniverkostomme avulla hoituvat kaikki tarvittavat putki- kuin sähkötyöt, joten saat koko remontin kokonaisuudessaan kauttamme.

Teemme kaikki kylpyhuoneremontit VTT-sertifioidulla osaamisella.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot